Startpagina
 
06 september 2006
Meewerken aan dit weblog
Het Consortium voor Innovatie zet dit jaar ter gelegenheid van de studiereis naar Amerika ook een weblog in.
Dit weblog is natuurlijk bedoeld voor de deelnemers aan de reis, maar vooral ook voor de “thuisblijvers” die op deze manier op de hoogte gehouden kunnen worden.
De weblog wordt bijgehouden door Willem Karssenberg, adviseur bij de dienst ICT van het Drenthe College, maar daarnaast krijgen alle deelnemers aan de reis ook de mogelijkheid om artikelen, ervaringen en verslagen via dit weblog te publiceren.
Dat kan heel simpel door het versturen van een mailtje naar een speciaal hiervoor gereserveerd e-mail adres. Dit e-mail adres krijgt u persoonlijk toegezonden.
Bent u al actief als “weblogger” en houdt u een eigen weblog bij, dan kan hiernaar gelinkt worden vanaf het Charlotte weblog.
Wilt u op weg geholpen worden met het plaatsen van artikelen op dit of uw eigen weblog, dan wil Willem u daar graag bij ondersteunen.
Mist u informatie op het weblog die u daar graag zou willen zien dan horen wij dat graag!

Anonymous Anoniem reageerde op 01 oktober, 2006 00:18

Beste deelnemers

Het Procesmanagement Herontwerp MBO komt ook naar Charlotte. Vanwege agendaperikelen niet in uw delegatie maar van zaterdag tot woensdag zullen Rini Weststrate en Haye van der Werf de conferentie bezoeken. Belangrijkste speurtocht voor hen is 'competentiegericht beroepsonderwijs' in de USA, Canada of andere aanwezige landen.
Daarnaast zijn ze ontzettend nieuwsgierig naar ICT-toepassingen die behulpzaam kunnen zijn bij de vershillende thema's uit het herontwerp. Met een speciale interesse ín bedrijfsvoering.
Zij hebben u ook iets te bieden.Met behulp van een Selphy (een gadget van Canon) is het mogelijk uw digitale foto van een interessante lezing, workshop of inleiding als briefkaart te versturen naar uw collega, uw directeur of uw College van Bestuur.
Opdat zij weten dat uw deelname aan de reis naar Charlotte niet voor niets is geweest.
Wij zien u in Charlotte!

 

Een reactie posten

<< Startpagina


Abonneer u op de RSS feedWeblog ten behoeve van de studiereis 2006 naar de Conference on Information Technology in Charlotte, USA
redactie@cviweblog.nl
Anonymous Anoniemreactie
Laatste berichten
Het weer in Charlotte
Programma studiereis
Voorlichtingsbijeenkomst
De conferentie

<< terug naar startpagina

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from cviweblog. Make your own badge here.

Powered by Blogger